Om Sportpit

Vi er en dansk virksomhed, som tilbyder seriøse og sundhedsbevidste (udholdenheds atleter) sportsudøvere høj kvalitets sportsernæring og faglig viden indenfor kost og fysisk træning.

Vi producerer, markedsfører og sælger produkter, som er lavet af de bedste økologiske og naturlige råvarer og ud fra høj faglig viden, så du får det maksimale ud af din træning, både før, under og efter.

Gode præstationer er ikke tilfældige

Du har ikke bare et nødvendigt ekstra gear, de dage hvor du er til løb, og hvor det virkelig gælder.

For at kunne yde den ekstraordinære præstation kræver det, at du er både mentalt og fysisk forberedt. Disse forberedelser indebærer;

 • Tilstrækkeligt med søvn
 • Korrekt restitution
 • Den rigtige kost før, under og efter løbet
 • Den rigtige sportsernæring; vitaminer, mineraler og elektrolytter
 • Den rette mentale forberedelse
 • Den mest optimale fysiske træning
 • KVALITET i alt hvad du foretager dig

Jo bedre du er til at få disse ting indarbejdet i både din dagligdag og under konkurrence, jo flere dage, træninger og løb har du, hvor du yder dit bedste og præsterer optimalt.

Hos Sportpit brænder vi for at tilbyde den bedste kvalitet indenfor kost og sportsernæring. Samtidig arbejder vi hårdt på at give dig den nødvendige viden, inspiration og motivation til at vælge de bedste løsninger indenfor både kost og træning, så du kan nå dine mål.

Fødevarerkontrol

Vi tager naturligvis fødevarer sikkerhed meget alvorligt og sikre at alle vores leverandører lever op til vores høje krav. Vores egen håndtering af produkterne er også i top og vi er underlagt fødevarerstyrelsens løbende kontrol. Den nyeste kontrolrapport kan altid findes på findsmiley.dk

Derfor skal du vælge Sportpit

 • Løbs- og træningspakker skræddersyet specielt til dit behov
 • Vores produkter bliver løbende udviklet og testet i samarbejde med danske atleter og kosteksperter.
 • Vores barer og Power Meals er 100% økologiske, og produceret i Danmark
 • Vores øvrige produkter produceres bedst muligt ud fra økologiske standarder og altid I højeste kvalitet
 • Hurtig levering
 • Dansk Virksomhed
 • Gratis fragt ved køb over 500 kr.
 • Der medfølger altid vejledning i brug af vores produkter

Mentalt og fysisk forberedelse

Søvn, Restitution, Rigtige kost før, under og efter løbet, Vitaminer, Mineraler og Elektrolytter.

Hvem står bag Sportpit?

Anja Nielsen

Anja Nielsen

Anja Nielsen har siden år 2000 arbejdet med sundhed, kost og træning og har i løbet af årene uddannet sig indenfor både kost, træning og coaching.
Hun har som træner og kostvejleder arbejdet med mange forskellige atleter og har selv en fortid som idrætsudøver på højt plan indenfor fitness og voltige (akrobatik på hesteryg)
Anja er selv aktiv indenfor løb, yoga, styrketræning og obstacle races.

Thomas Wittrup

Thomas Wittrup

Thomas Wittrup er en aktiv cykelrytter, som brænder for sundhed og træning. Han elsker at nørde i alt, som kan optimere hans præstationer på cyklen. Thomas har flere gange cyklet La Marmotte og kører ca. 3.000 km. på cyklen om året.
Thomas er ligesom så mange andre en travl selvstændig erhvervsdrivende, som både ønsker at have tid til sin kæreste, familie og træning. Han træner og lever derfor efter mottoet “Eat and train smarter, not harder”

Michael Mola Schrøder

Michael Mola Schrøder

Michael Schrøder er aktiv cykelrytter, som flere gange cyklet La Marmotte og mange af de danske motionscykelløb. Han har også kørt Trans Alp på MTB. Michael er selvstændig og ønsker at fordele tiden bedst muligt mellem familien, virksomhederne og cyklingen. Michael har ofte undret sig over at han og andre seriøse motionister ikke har fokus nok på, at få det rigtige indtag under træning og cykelløb. Sportpit opstod af netop denne årsag – ”Det vil vi hjælpe udholdenhedsatleter med, så de opnår bedre resultater”

Per Meldgaard

Per Meldgaard

Er ansvarlig for alt tech omkring Sportpit og bruger mest hans mountain bike på gader og stræder.