Sportpit Ambassadører

Hos Sportpit er vi glade for alle vores kunder der er har stor gavn af vores 100% økologiske barer og Power Meals. Mange bruger dem til træning og motionsløb hvor de har det rart og sjovt med deres venner samtidigt med at de kommer i god form. Vi har også nogle kunder som lægger ekstra vægt på hvad de indtager fordi de er en del af topeliten i deres sportsgren. Tre af dem er så imponeret af vores produkter at de har valgt at blive Sportpit Ambassadører.

Camilla Pedersen

Camilla Pedersen

Flere Guld og Sølv Medaljer i triatlon og ironman

Camilla Pedersen er triatlet og Årets Sportsnavn 2014. Hun er uddannet diætist, spinningsinstruktør og kostplanlægger.

Camilla har vundet EM Guld og Sølv flere gange i både langdistance triatlon og Ironman, samt vundet et hav af store internationale konkurrencer.

Thomas Bundgaard

Thomas Bundgaard

Har udført mere end 1000 bikefits for verdenselite i triatleter og Pro-tour cykelryttere

Thomas Bundgaard er uddannet fysioterapeut med specialeområde indenfor skade- og positionsoptimering i relation til cykling. Han har i otte år arbejdet som personlig træner og har i sit virke haft direkte kontakt med mange forskellige mennesker samt problemstillinger. Thomas Bundgaard har været ansat ved cykelgiganten Specialized, hvor han primært har beskæftiget sig med undervisning indenfor bikefit, og ved siden af beskæftiget sig med cykel- og styrketræning. Han har udført mere end 1000 bikefits lige fra verdenselite triatleter, som Rasmus Henning og Henrik Hyldelund, Pro-tour cykelryttere fra Tinkoff-Saxo Bank, Astana og Omega Pharma Quick Step til Hr.&Fru. Danmark

Sandy Vossen Rasmussen

Sandy Vossen Rasmussen

Blandt Danmarks topelite i MTB

Sandy Vossen Rasmussen er en af Danmarks bedste MTB kørere og deltager i alle topløbene.